Elektronisk nackmassage - hur funkar det?

Hur funkar det?


I över 30 år så har vi vetat om de positiva effekterna av elektrisk muskelstimulering (EMS) på muskulatur, blodcirkulation, och värk. Idrottare världen över använder tekniken för att prestera på topp. Men hur funkar det egentligen?De tre viktigaste fördelarna

  • Ökad blodcirkulation: Över fyra gånger högre blodflöde jämfört med vila

  • Muskelavslappning: Värmer och mjuknar upp 

  • Smärtlindring: Lindrar stelhet och huvudvärk


Den biologiska förklaringen


När musklerna används under dagen eller vid träning så för de centrala och perifera nervsystemen över elektriska impulser till musklerna från hjärnan. Så fungerar även EMS, förutom att hjärnan ersätts av en stimulator.Welify ™ Nackmasserare skickar milda elektriska impulser mot huden. Detta aktiverar muskelceller och stimulerar muskelnerver vilket ökar blodcirkulationen, helt utan biverkningar. Ökad blodcirkulation leder till snabbare återhämtning.


EMS användes t.ex. av Anja Persson under hennes tid i skidlandslaget. Hon använde metoden främst efter en tung träningsperiod som avslappning eller när musklerna kändes stela. "EMS hjälper oss att slappna av och leder till fräschare muskler inför nästa träning" - Anja Persson.Värmer till 42°C


Massageplattorna är gjorda av rostfritt stål och kan med ett knapptryck värmas upp till 42°C. Kombinera värme med EMS, eller bara värme. Du väljer bland tre massagelägen som alla har 15 intensitetsnivåer. En trådlös kontroll medföljer i boxen.


Perfekt passform

Welify ™ Nackmasserare har en stilren design och kommer i tre färger. Den elastiska formen gör att den får perfekt passform runt nacken. De två nedre delarna av nackmasseraren är gjorda av silikon som gör Welify ™ Nackmasserare mjuk och skön. 


Fri frakt


30 Dagar returpolicy

Kvalitetsgaranti