Om oss

Från olycka till idé

Hej!

Welify startades under 2020 med målet att hjälpa så många människor som möjligt att bli av med daglig smärta och värk.

Vi vet själva hur det känns att inte kunna göra saker man älskar och att inte kunna njuta av vardagen. En av våra medgrundare, Alexander, var t.ex. med om en klättringsolycka som ledde till en hernierad disk mellan ryggkotorna L2-L3.

Då Alexander inte fick rätt hjälp direkt orsakade skadan ytterligare problem i nacke, axlar, och till och med i benen. Han besökte över 10 olika läkare, kiropraktorer, och sjukgymnaster. Till slut fick han rätt hjälp vilket ledde till direkta resultat. Det tog nästan två plågsamma år innan Alexander blev helt återställd.

För ett smärtfriare liv

Welify har idag hjälpt över 40.000 personer i Sverige till att leva en smärtfriare vardag. Det är vi stolta över!

Från Alexander:

Den magiska känslan när den psykiska och fysiska stressen börjar släppa är obeskrivlig. Oavsett om det kommer från ett litet eller stort besvär.

Det var en av anledningarna till att jag och min nära vän Hugo startade Welify.

Vi har alltid haft ett brinnande intresse för att underlätta livet för människor, och att få ge den där magiska känslan av lättad smärta till andra människor är något det bästa vi har upplevt.

Idag är Welify ett relativt litet men mycket engagerat team, med nära rådgivning från personer inom kiropraktik och sjukvården ser vi till att ta fram de bästa produkterna för de mest förekommande smärtproblemen.

Vårt mål på Welify är att erbjuda dig de bästa produkterna på marknaden med de absolut främsta teknologierna för smärtlindring, så att du kan leva ett liv med mindre smärta och mer njutning!

Spana in våra bästsäljare

Fortsätt