Artiklar

 • 4 anledningar till varför du behöver en Welify Nackmasserare

  Får du ofta ont i huvudet när du suttit länge framför datorn? Det finns många problem kopplade till onda muskler, malande huvudvärk och jobbig stelhet som går att åtgärda med ett smart massageverktyg – här får du lära dig mer.

 • Hur fungerar elektrisk muskelstimulation?

  Har du någon gång hört talas om EMS, eller fått tips om att testa elektrisk behandlingför dina rygg-eller nackproblem? Att använda elektricitet kanske kan låta obehagligt, men faktum är att det finns många fördelar med att tillsätta små, elektriska impulser i kroppen!
 • Bli av med muskelknutar i nacken – 5 bra tips

  Ont i nacken är ett vanligt problem, speciellt för alla som sitter vid en dator hela dagarna. Men det finns några saker du kan göra i vardagen för att bli av med jobbiga muskelknutar i nacken. Här får du en liten guide med 5 bra tips.

 • 5 steg för att minska stress i vardagen

  Att vara stressad kan ibland nästan kännas som en del av livet – men så behöver det inte vara! Här får du 5 goda råd för att bli bättre på att stanna upp, koppla ner och stressa av.
 • Därför är massage beroendeframkallande

  Många som får massage regelbundet kan ibland uppleva en känsla av att inte kunna sluta. Att tacka nej till ett massagetillfälle finns inte på kartan och att få njuta av den sköna beröringen blir viktigare än allt annan i kalendern. Men varför är det så?